måndag 2 augusti 2010

Piratpartiets Valmanifest Klart!

Idag så...
Presenterade Piratpartiet sitt valmanifest, och kolla! Tidningarna har snappat upp det också.
Intresset kring Piratpartiet verkar ha ökat sedan Almedalen, Övriga i opinionsundersökningarna har ökat och allmänt fler artiklar kring PP har dykt upp i tidningar.

Nu gäller det bara att medie uppmärksamheten stannar där den är, eller ökar! För folk behöver se vårat valmanifest! Alla behöver se det för att uppmärksamma problemen vi har i dagens Sverige.

Fast det är inte bara i media vi synts de senaste dagarna, Pride! Otroligt bra vi syntes där! Bilder finns här.

Som vanligt är det Integritet, kultur och kunskap som är de kärnfrågor som Piratpartiet går till val på. Dessa tre frågor är ändå väldigt omfattande i samhället, speciellt i dagens samhälle då integriteten skjuts undan av regeringen.

Även idag så hamnade jag i Strängnäs Tidningen, del två sida 24, ifall någon med tidningen är intresserad att läsa. Innehåller lite om vad jag sysslar med ;)

Vi behöver Piratpartiet i riksdagen i höst! Jag vill inte att Sverige skall utvecklas till ett modern DDR! Rädda Sverige, rädda privatlivet! Rösta Pirat!

6 kommentarer:

 1. Klart media blir intresserade. Ett parti som önskar att pedofiler ska få kolla på barnporr och traskar runt i Pridefestivalen vrålande att all kärlek är bra kärlek intresserar journalister. Det är väl knappast någon slump att många journalister protesterade när regeringen ville att journalister inte skulle få hamstra barnporr.

  Ni är samma andas barn.

  SvaraRadera
 2. Ehm..."All kärlek är bra kärlek" är Miljöpartiets slogan.

  SvaraRadera
 3. John: Lagstiftning oavsett lag måste vara rimlig, det är inte barnporrlagstiftningen i dagens läge. När det går så långt att man kan bli dömd för att ha råkat inneha japanska serier (som har en helt annan kultur än oss visserligen) så bör lagstiftningen rullas tillbaka. Till barnporr ska endast dokumenterade övergrepp räknas, inget annat för då har vi börjat angripa yttrandefriheten!

  Sen när blev det förresten fel på pride? Vi lever i en av de mest restriktiva kulturerna idag vad gäller sexualitet, är det alltså dåligt att någon organisation (RFSL ex) då propagerar för att vi inte ska behöva dölja det? Hade jag varit homosexuell hade jag varit totalt livrädd för att visa det för nån

  På vilket sätt "hamstrar" journalister barnporr förresten?

  SvaraRadera
 4. John: för att vara någon som länkar ditt kommentarsnick till sidan "realisten.se" så är du fruktansvärt långt ute och cyklar, och jag skulle nästan tillstå att du aktivt låter bli att konfronteras med situationens verklighet för att inte riskera att dina fördomar går sönder. Och hur realistiskt är det?

  SvaraRadera
 5. Det är modigt av Piratpartiet att angripa den helt sanslösa lagstiftningen. Att man kan bli dömd för barnpornografibrott för att inneha teknade japanska manga bilder visar hur illa det är ställt med lagstiftaren idag. Det är på tiden att moralister typ KD åker ut ur riksdagen och att ett frihetligt riktigt liberalt alternativ kommer in.

  SvaraRadera
 6. Anonym: Good one! +1 (Liberalt har inte mycket med höger och vänster att göra heller, vilket folk tyvärr missar)

  SvaraRadera